LOADING CLOSE

Individuele coaching (agrarisch en niet-agrarisch)

Individuele coaching.

Gun het jezelf’, is mijn motto hierbij. Op sommige momenten heb je iemand nodig die je een spiegel voor houdt. Je kunt met vragen zitten als:

  • hoe komt het dat ik steeds zo moe ben, dat het allemaal niet echt lekker meer loopt? (vitaliteitscoaching)
  • het werk dat ik doe, is dit het nu? Of zal ik toch een stap maken? (loopbaancoaching)
  • Ik voel me zo onzeker, ben snel boos of verdrietig…Hoe komt dat toch?
  • Ik wil mezelf verder verbeteren, sterker maken of mezelf beter te leren kennen

 

Coaching is een moment voor jezelf nemen, het je gunnen om tijd en aandacht aan jezelf te besteden. Vaak ben je bezig met van alles en nog wat en vooral met wat van buitenaf op je afkomt. Voorbeelden? Maar wat doet dit alles met jezelf? En hoe kun je daar inzicht in krijgen en hiermee (nog) beter (wat bedoel je met ‘beter’) worden.

Als je contact met mij opneemt, hebben we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wat is je vraag, het probleem of je wens? En hoe kunnen we daar samen mee aan de slag gaan? Een coachingstraject bestaat uit ongeveer vijf keer een gesprek. Daarnaast krijg je meestal opdrachten om thuis of op je werk mee aan de slag te gaan. Ik houd ervan om de vraag praktisch aan te pakken, maar maak natuurlijk gebruik van effectieve methodieken, die passen bij/aansluiten bij jouw vraag en bij jou als persoon.

Van tevoren is het moeilijk in te schatten hoe een traject gaat lopen, omdat het altijd maatwerk is. Aan de hand van je vraag, maar ook wat het tijdens de gesprekken naar boven komt, wordt het traject verder ingevuld.

Individuele coaching is geschikt voor agrarische ondernemers en zijn of haar gezinsleden. Maar ook buiten de agrarische wereld doe ik graag coaching/ bied ik individuele coachingsgesprekken aan.