LOADING CLOSE

Paulien Boverhof

Mijn hart ligt bij de veehouderij. Sinds ik begon als adviseur in de agrarische sector in 1985, werk ik voornamelijk in deze sector. Deze veehouderijtak boeit mij door het sterke ondernemerschap en omdat met name veehouders met veel veranderende wet- en regelgeving te maken hebben. Ik wijk niet voor deze wirwar aan wetten en regels. Met mijn kennis en expertise op dit vlak draag ik graag bij aan het realiseren van je plannen.
Door mijn gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring op het gebied van milieuvergunningen en ruimtelijke ordening weet ik wat er speelt en ga ik samen met jou voor een optimaal resultaat.

Bij het maken van toekomstplannen met ondernemers heb ik niet alleen oog en oor voor de zakelijke kant, ik hecht ook waarde aan het bespreken van emotionele en persoonlijke aspecten die hiermee onlosmakelijk verbonden zijn.

Mijn aanpak is praktisch en in nauwe samenspraak met jou. Jou als ondernemer adviseren en begeleiden zodat je echt vooruit kunt en plannen kunt uitvoeren, dat is waar ik energie van krijg.

Naast mijn adviseurswerk ben ik ook coach voor zowel de agrarische ondernemers en zijn of haar gezinsleden. Maar ook voor mensen die geen verbinding hebben met de agrarische wereld. Ik ben aangesloten bij de NOBCO, de beroepsvereniging voor  coaches. Tevens ben ik een van de trainers van het Rabo Opvolgers Perspectief (ROP), een vijfdaagse ondernemerstraining voor bedrijfsopvolgers. Ook ben ik gecertificeerd lid van de Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs (VAB), een beroepsvereniging voor agrarische bedrijfsadviseurs die ondernemers in de land- en tuinbouw begeleidt en adviseert.

Vind Paulien op LinkedInNeem contact met ons op