LOADING CLOSE

Jan Boverhof

Praktisch, creatief en doortastend: deze drie kenmerken passen bij mij als agrarisch adviseur. Al ruim 35 jaar ben ik adviseur in de rundveehouderij. De rundveesector is een prachtige sector waarin veel gepassioneerde ondernemers en families werkzaam zijn. Ik ken de sector, ben op de hoogte van de actualiteiten en begrijp wat je als melkveehouder bezighoudt. Als adviseur maak ik de vertaalslag van de wensen en plannen van het boerenerf naar de concrete uitvoering daarvan. Wat zijn (on)mogelijkheden en wat is daarvoor nodig? Denk aan een omgevingsvergunning of een wijziging van het bouwblok.
Ook ben ik adviseur op het gebied van duurzame energie in het buitengebied.
Heb je vragen over zonnepanelen, kleinschalige windturbines of andere vormen van duurzame energie op je erf? Ik denk graag met je mee.

Vind Jan op LinkedInNeem contact met ons op